Blog

Senderismo interpretativo

QUÈ ÉS CV ACTIVA?

Comunitat Valenciana Activa (CV ACTIVA) és l’associació d’empreses i professionals del Turisme Actiu i Ecoturisme de la Comunitat Valenciana.

Flores tranquilas en la ciudad dormida, Itinerantur

Les flors tranquil-les en la ciutat adormida

Autor: Itinerantur 

Fa quasi 20 anys que Joan, una persona molt estimada per nosaltres, animava d’esta forma la fundadora d’Itinerantur a parar més atenció al món vegetal que a la biologia humana: “Les plantes són molt més agraïdes que les persones!”

Ophrys tenthredinifera

La Comunitat Valenciana: un paradís per a les orquídies silvestres

Autor: Pau Lucio

La Comunitat Valenciana ofereix una gran quantitat d'oportunitats perquè els visitants es posen en contacte amb la naturalesa i admiren nombroses espècies d'orquídies, la qual cosa la converteix en una destinació encantadora per als amants de les plantes i la vida silvestre.

Palmeral de Elche (press trip)

Press Trip de jardins per a "L’Art des Jardins"

Turisme Comunitat Valenciana ha coordinat durant aquesta setmana un Press Trip per a donar a conéixer els paisatges i jardins valencians a la redactora cap de la revista francesa especialitzada en jardins i paisatges L’Art des Jardins.

Astroturismo

LES ESTRELES DE LA COMUNITAT

Sabies que Espanya compta amb almenys una desena de reserves Starlight? A la Comunitat Valenciana també comptem amb aquesta categoria de cel net i fosc on poder observar les estreles de manera nítida, sense llums artificials. El visitant pot trobar en la regió muntanyosa de València una experiència singular d’astroturisme on admirar constel·lacions, planetes… però, sobretot, aprendre sobre la màgia del cel.