Organitza el teu viatge

Alberg La Pastora

Comunitat Valenciana

La Pastora és una cooperativa especialment protegida i sense ànim de lucre. Formada per persones amb arrels a la comarca dels Ports, amb formació i experiència en educació i medi ambient.

Centrem la nostra activitat en l’educació ambiental, l’ecoturisme i el desenvolupament rural.

Entre els nostres objectius es troben aconseguir un canvi de consciència a través de l’educació, fomentar un turisme responsable que pose en valor el patrimoni cultural i natural, així com dinamitzar iniciatives socials, culturals o econòmiques en el context de la comarca dels Ports i de la resta de la província de Castelló.

Actualment gestionem l’Alberg de la Pastora, situat en l’hostatgeria de San Domingo, al terme municipal de Vallibona. L’edifici original data del segle XIII, però va ser reconstruït completament al segle XVIII i es va reformar a principis del segle XXI.

Compta amb 50 places, distribuïdes de la següent manera:

- 1 habitació doble adaptada

- 2 habitacions dobles

- 3 habitacions de 4 places

- 4 habitacions de 8 places

Les habitacions dobles compten amb dos llits individuals, les habitacions de 4 i 8 places compten amb 2 i 4 lliteres respectivament. Totes les habitacions tenen bany. També disposa de zones comunes, menjador, sala de jocs infantils, sala d’estar, biblioteca i altres sales multiusos.

Més informació

Albergue La Pastora

Obri la ubicació
Adreça

Carretera Vallibona – Rosell Km 10 CP: 12315 Vallibona - Castellón 

Telèfon
+34 637 29 65 85