Viatja

Empreses especialitzades

Desatur Coop. V.

Comunitat Valenciana

Som una entitat d'economia social creada el 2017 per al desenvolupament rural a l'Alt Túria.

L'objectiu és desenvolupar una economia del territori basada en un turisme sostenible. Donar a conèixer els nombrosos llocs amb encant i les rutes. També potenciar el coneixement de diferents experiències turístiques com són el Birding, maridatge de vins de la zona i productes naturals, gastronomia, rutes amb recorregut històric i cultural, interpretació del patrimoni ...

Una manera de conèixer l'Alt Túria (Reserva de la Biosfera per la Unesco des de juny de 2019) és mitjançant les rutes que caminarem o recorrerem amb bicicleta de muntanya durant les diferents etapes que s'ajusten al nivell dels visitants.

Experiències i productes turístics mitjançant els quals donarem a conèixer estes poblacions d'interior, entre les quals destaquem:

  • Travessia Turística per l'Alt Túria: Cicloturisme, BTT i senderisme. Despreocupa't de tot, nosaltres ens encarreguem de portar les motxilles entre les diferents destinacions, de trobar hotels i restaurants amb la millor relació preu i qualitat, vehicle 4x4 per a emergències, cada matí durant l'esmorzar una explicació completa de cada etapa, pistes, mapa ...
  • Rutes guiades i interpretades amb contingut històric i cultural. Recorregut per la història dels romans: Ruta de Peña Cortada, Presa romana de Tuéjar, diferents recorreguts a la mesura dels visitants.
  • Visites fotogràfiques a la Reserva natural de Valdeserrillas. Per aficionats i professionals en un entorn segur i ple de natura, fauna i flora que sempre sorprèn.
  • Iniciació al Birding. Recorreguts amb iniciació al reconeixement d'aus, estem en una zona amb gran varietat on destaquen les rapinyaires com el voltor comú, les àguiles, els brúfols...
  • Rutes a les quals afegim un maridatge (tast de vins artesanals i formatges). Unes rutes senzilles on, per a acabar, viurem una experiència gastronòmica.
  • Recorreguts fluvials (des de recorreguts senzills per a visitar gorgs naturals fins a descens de barrancs). Per a oblidar totes les preocupacions i desconnectar.
  • Cursos i Jornades de supervivència en l'entorn natural. Orientació i cultura etnogràfica del territori d'interior.
  • Piragües per l'embassament de Benaixeve, cursos d'iniciació i travessies pel Riu Túria i els seus sorprenents tallats.

Us esperem a Desatur per a fer-vos descobrir i viure l'Alt Túria.

Més informació

Desatur Coop. V.

Obri la ubicació
Telèfon
+34 644 414 892
Adreça

C/Peñuelas, 1. 46173 Benagéber (Valencia)