Viatja

Empreses especialitzades

FOLLOWEXP

Cullera

L'objectiu d'FOLLOWEXP és que visitants i locals aprofiten al màxim el conjunt d'atraccions de què disposa la Comunitat Valenciana en general, i Cullera en particular. Per a això, proposem diferents experiències que combinen cultura, gastronomia i natura, per tal de descobrir-hi sensacions autèntiques i amb ànima valenciana.

Així, s'enamoraran de la nostra forma de vida i de les nostres contrades, ja que els productes estan fets amb molt d'afecte. A més de les diferents activitats culturals que ja havíem ofert, com ara les rutes turístiques i les experiències relacionades amb les Falles, ara tenim a la seva disposició moltes altres que posen com a principal valor l'entorn natural de Cullera. Així, disposem de diferents rutes de senderisme amb activitats per a tots els públics.

Els més aventurers podran endinsar-se en una cova i explorar-la; i els que viatgen en família podran conèixer la flora mediterrània i plantar una espècie autòctona; a més de fer una ruta de senderisme nocturna en la qual les estrelles són les protagonistes. També podran combinar les activitats a la muntanya amb agradables passejades en barca pel riu Xúquer, on descobrir preciosos paratges.

Els amants de la natura poden trobar a Cullera una ciutat amb gran varietat d'accidents geogràfics. Disposem d'una extensa badia d'arena fina, penya-segats rocosos, la desembocadura del riu Xúquer, la ria de l'Estany, una magnífica muntanya amb coves i rutes fantàstiques, i una llacuna amb diferents observatoris d'aus.

A més, Cullera és la catedral de l'arròs i les vistes que s'admiren des de la muntanya envoltada per grans extensions de camps d'arròs són magnífiques. El millor és que estes vistes varien segons l'estació del conreu de l'arròs.

Els visitants poden descobrir tot això de la nostra mà, el guiarem pels racons més emblemàtics de Cullera i omplirem l'experiència de curiositats.

Més informació

FOLLOWEXP

Obri la ubicació
Telèfon
+34 670 757 255
Adreça

Pati de l'Església, 3, Entresuelo, 46400 Cullera, Valencia