Viatja

Allotjament

Más de León Agroturisme

Cortes de Arenoso

MAS DE LEÓN AGROTURISME

Mas de León és una masia del segle XVIII rehabilitada com a casa rural. Este allotjament està situat a Cortes de Arenoso, en la comarca de l'Alt Millars (Castelló), el terme de la qual limita amb la província de Terol, a Aragó. Una zona amb encant envoltada de pura naturalesa que transmet una sensació de pau i de relaxació.

La casa es va restaurar íntegrament respectant-ne l'estructura original. El projecte es va dissenyar seguint principis ecològics en bioconstrucció i biomassa i emprant materials locals sostenibles com el suro de la serra d'Espadà, la fusta i la pedra natural. La calefacció central de la casa funciona amb llenya procedent de la finca i dels voltants, i s'utilitza energia solar per a l'aigua calenta i el reg de la plantació dels fruiters.

L'edifici principal allotja tres plantes de 8 habitacions, totes amb bany propi. A més, disposa d'un apartament annex en la part posterior per a 4-6 persones més. A l'exterior hi ha un ampli jardí, zona de barbacoa, solàrium i piscina.

Un allotjament compromés amb el medi ambient, la sostenibilitat, la preservació i l'apreciació del medi natural. El seu objectiu és sensibilitzar i conscienciar el viatger al llarg de la seua experiència en la casa. Els hostes poden practicar activitats relacionades amb l'ecoturisme i l'agroturisme gràcies a l'hort ecològic, que permet realitzar tallers gastronòmics amb productes de la finca, a més d'altres activitats com ioga i mindfulness per a aconseguir un benestar personal.

Més informació

Más de León Agroturisme

Obri la ubicació
Telèfon
+34 627 504 440 – 647 450 957
Adreça

Polígono Cueva de San Juan - 12127 Cortes de Arenoso, Castellón, España