Viatja

Allotjament

Mas de Noguera

Caudiel

 

En triar Mes de Noguera com a destí de turisme/descanse està donant suport a un projecte sostenible autogestionat, que treballa per a la salut de les persones i del medi ambient, mitjançant el treball cooperatiu i de la dinamització del medi rural.


Les nostres instal·lacions funcionen quasi íntegrament amb energies renovables (solar, eòlica, hidràulica i biomassa).
En el Mas trobarà granges ecològiques d'ovelles Guirra, vaques Frisones, gallines i ànecs. A més dels nostres gossos i gats, molt útils per a la sostenibilitat de les nostres granges.

Cuidem de la seua alimentació amb una dieta casolana i saludable, ecològica i sostenible. Els nostres menús s'elaboren amb productes de la pròpia masia, tenint en compte les temporades i la pròpia dinàmica de les granges. Alguns dels nostres productes són la carn, la llet de vaca, el formatge, el yogurt, la mel, els ous, hortalisses (segons temporada), conserves, melmelades, pa, rebosteria, etc. La producció d'aquests aliments es realitza respectant els criteris de l'agricultura i la ramaderia ecològica.


Portem quasi 40 anys dedicant-nos a l'educació ambiental i a l'agroturisme, treballant amb els centres educatius del nostre territori i amb les famílies i grups que ens visiten.


Totes les nostres activitats (ramaderia i horta ecològica, alimentació sostenible, energies renovables, usos de l'aigua, herboristeria, apicultura i consum responsable) són divertides, pràctiques i enriquidores.
A més de l'educació ambiental, les nostres activitats fomenten el treball no competitiu i contenen valors per a la pau, la cooperació i la felicitat. Amb el nostre treball posem en valor la importància de conservar els ecosistemes naturals, afavorint una relació sostenible entre les persones i els recursos naturals i posant en valor l'entorn rural com a dinamitzador de la sostenibilitat.

Mas de Noguera

Obri la ubicació
Telèfon
964144074
Adreça

Mas de Noguera s/n

12440 Caudiel (Castellón)