Viatja

Allotjament

Nomadic Valencia Camping Car

Comunitat Valenciana

Camper àrea de 33 parcel·les, a 12 km al nord de la ciutat de València. Allotjament exclusiu per a autocaravanes i camper vans. Excel·lent relació qualitat-preu.

El metro (a 600 m) et porta en 20 minuts al centre de València. Ens situem al costat d'Albalat dels Sorells, de manera que es pot anar a peu des del camper àrea per a comprar als comerços de la localitat.

ESPECIAL PER AFICIONATS i AFICIONADES AL CICLISME I AL CICLOTURISME SLOW

Una extensa xarxa de carril bici i les rutes senyalitzades et permetran fer excursions amb eixida des de la mateixa camper àrea.

A la nostra web oferim la possibilitat de descarregar pistes de rutes per a conèixer el meravellós paisatge de l'horta de València a través dels carrils bici i les carreteres rurals. Connexió amb carril bici amb la ciutat de València i amb les platges més properes.

PER QUÈ T'AGRADARÀ NOMADIC VALÈNCIA CAMPING CAR:

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

  • Parcel·les de 45 a i 60 m². Les més grans amb presa d'aigua i desguàs per a descàrrega d'aigües grises en la mateixa parcel·la.
  • Noves instal·lacions. Disposem de 2 banys per a ús preferent de grup familiar, ideal per ajudar els més menuts en la dutxa amb molt d'espai.
  • Acollidora zona de chill out, amb un xicotet hort ecològic.
  • A la nostra tenda "Nomadic Gastro" trobaràs una acurada selecció de productes gurmet de proximitat i bio.
  • Wifi gratuït.

Disposem d'informació turística de la zona, així com de la ciutat de València. A la venda la targeta turística VT Card, que permet l'ús del transport públic, incloent-hi la línia de metro que té parada a prop de la camper àrea.

LA NOSTRA UBICACIÓ:

  • Accés fàcil i ràpid: A menys de 10 minuts de l'AP-7.
  • A menys de 30 minuts amb metro del centre de la ciutat.
  • A menys de 500 metres de la localitat d'Albalat dels Sorells i dels seus comerços.
  • A 5 quilòmetres de les platges més properes.

Promovem el turisme sostenible i apostem per l'ecoturisme com una manera d'apropar els nostres clients  als atractius turístics del nostre entorn, d'una forma respectuosa. Així, des de la camper àrea s'organitzaran activitats d'oci interpretatiu relacionades amb la gastronomia, l'observació d'aus, l'agroturisme o el coneixement d'espais naturals i culturals d'interès a través d'activitats com el senderisme, el cicloturisme, o la marxa nòrdica, entre d'altres.

Més informació

Nomadic Valencia Camping Car

Obri la ubicació
Telèfon
+34 684 47 77 29
Adreça

Carrer de Puig de Santa Maria, 14, 46135 Albalat dels Sorells, Valencia