Descobreix

Espacio visitable privado

Olenda, más allá del olivo

Macastre

En Olenda t’oferim una forma original i divertida de submergir-te en la cultura valenciana a través de l’element primordial de la dieta mediterrània: l’oli d’oliva verge extra (oove) i el seu entorn, les nostres oliveres, que han format part del nostre paisatge des de mil·lennis i han impregnat la cultura de les nostres terres.

Et convidem a vindre al nostre olivar a Macastre, una finca que ha vist créixer a més de cinc generacions de productors en la qual ara desenvolupem experiències que busquen el benestar físic i emocional de les persones a través d’activitats de cura: marxa nòrdica, senderisme, mindfulness, ioga, concerts en l’olivar. I molt més, t’agradaria tindre un poble? Et convidem a que sigues part del nostre a través de tallers relacionats amb la vida tradicional en el camp: adob i/o recollida d’olives, recollida i elaboració de plats amb plantes silvestres comestibles, música, teatre i balls tradicionals en l’olivar. I tot això ho acompanyem de tastos d’oli verge extra i de gastronomia mediterrània.

En les nostres experiències al llarg de l’any podràs aprendre a tastar olis prèmium de tota Espanya, ja que col·laborem amb productors d’oove de tota la península perquè pugues aprendre sobre les més de dues-centes varietats que tenim al nostre país. Els nostres tastos són diferents, divertides i les combinem amb la millor gastronomia.

Recuperem les receptes que els nostres avis i àvies ens han transmés i us oferim altres noves i innovadores per a ajudar-vos a incorporar aquest or líquid en el dia a dia de la vostra dieta i de les vostres cuines.

T’ho perdràs? Crida’ns i et contem en quin moment de l’any tenen lloc cadascuna d’aquestes experiències.

Más información aquí

Olenda, más allá del olivo

Obri la ubicació
Telèfon
667763789
Adreça

Calle Sagrario, nº 2

46368, Macastre (VALÈNCIA)