Viatja

Empreses especialitzades

Silvoturismo Mediterraneo

Elda

Silvoturismo Mediterráneo és una empresa amb 20 anys d'experiència treballant per l'ecoturisme. Com a enamorats del turisme i de la sostenibilitat, organitzen activitats relacionades amb el medi ambient i amb la natura dirigides especialment all públic escolar. Els seus professionals tenen una llarga trajectòria dedicada al turisme rural, al turisme actiu, a l'educació i als voluntariats ambientals, entre altres coses.

Per si no fora prou, Silvoturismo també gestiona allotjaments rurals i restaurants ubicats en llocs singulars de la província d'Alacant. Un exemple d'això és l'Ecoalberg la Mola, situat a la localitat de Novelda.  Un equip compromès amb el desenvolupament sostenible format per professionals de diferents àmbits i amb gran experiència en el sector de servicis ambientals i del turisme.

Ofereixen paquets tancats per a grups amb rutes en BTT, cicloturisme per a famílies, així com activitats tècniques com el barranquisme. El seu coneixement i especialització pel que fa a l'entorn fan que les seves activitats s'adapten a diferents públics i nivells. Tots els monitors i guies compten amb la titulació adequada i una àmplia experiència perquè l'activitat es desenvolupe d'acord amb les expectatives plantejades.

 Gaudeix grans experiències en contacte amb la natura de la mà de Silvoturismo!

Més Informació

Silvoturismo Mediterraneo

Obri la ubicació
Telèfon
+34 965 37 62 31
Adreça

C/ Padre Rodes, 8, 03600 Elda (Alicante)