Viatja

Allotjament

Alberg La Surera

Castellón Mediterráneo
Almedíjar

El nostre alberg està gestionat per la cooperativa sense ànim de lucre Canopia Coop. V., que té com a objectiu contribuir a la promoció del desenvolupament local i sostenible del territori sustentat en el foment de sinergies i dinàmiques cooperatives amb les organitzacions i iniciatives de l’entorn.

Estem a Almedíxer, un poble xicotet de poc més de 200 habitants a la comarca de l’Alt Palància (Castelló), situat a l’interior del Parc Natural de la Serra d’Espadà, en un entorn tranquil de gran valor cultural, ambiental i paisatgístic.

Des de l’equip de la Surera ens proposem posar en valor el patrimoni natural, cultural i gastronòmic d’Almedíxer i de la Serra d’Espadà. Per a això, posem a la teua disposició un espai d’allotjament en el qual també trobaràs informació i propostes per a gaudir de l’entorn i descobrir totes les possibilitats que t’ofereix el medi rural.

El nostre alberg disposa de 50 places distribuïdes en quatre habitacions múltiples (8 i 12 places), dos quàdruples i tres dobles. Comptem amb un ascensor i la primera planta és totalment accessible, amb banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

En el restaurant de la Surera trobaràs plats rics, casolans i sense pretensions, inspirats en la saviesa de les nostres mares i àvies, amb receptes que et faran sentir com a casa. Utilitzem en la mesura que siga possible productes locals i verdures de temporada, buscant sempre la millor relació entre qualitat i preu.

Més informació

Albergue La Surera

Obri la ubicació
Telèfon
+34 964 13 74 00 – 646 20 52 41
Adreça

Calle Carboneras, 4, 12413 Almedíjar, Castellón