Viatja

Empreses especialitzades

AstrExperiencia

Aras de los Olmos

AstrExperiència és una empresa especialitzada en astroturisme que ofereix al visitant l’oportunitat de descobrir les sensacions que provoca l’observació del cosmos. Té l’objectiu de divulgar i donar a conéixer, a través de diferents activitats, una de les ciències més antigues del món, l’astronomia. Oferim experiències adaptades a tot tipus de clients i els fem submergir-se en les meravelles del cel nocturn, mitjançant breus xerrades divulgadores i, fins i tot, cursos especialitzats i tallers didàctics.

Duem a terme les nostres experiències al municipi d’Aras de los Olmos, situat a la comarca dels Serrans, destinació declarada com a Reserva Starlight gràcies a la puresa del cel i la poca contaminació lumínica que hi ha, a la qual cosa s’hi afegeixen components d’interés cultural, natural i paisatgístic on l’astronomia juga un paper important.

Descobrir el cel a través de l’astroturisme és quasi un dret que molts desconeixen i, per això, AstrExperiència se centra en què tots aquells turistes que vulguen conéixer-lo ho puguen fer, i que ho disfruten, al mateix temps que fan una passejada per l’espai.

Més informació

Facebook AstrExperiencia

AstrExperiencia

Obri la ubicació
Telèfon
+34 635 049 546