Viatja

Allotjament

Casa Antiga

Castielfabib

Casa rural amb encant situada a la localitat de Castellfabib, a la històrica comarca del Racó d’Ademús. En este lloc tranquil se situa la xicoteta i atractiva aldea de Los Santos, on trobem una de les cases rurals més antigues del nucli urbà del municipi.

Casa Antiga és un allotjament rural conservat des de 1890 amb decoració rústica i on es combina la pedra a la façana i la fusta a l’interior. Gràcies a l’entorn natural que l’envolta, és possible disfrutar d’activitats com ara senderisme, barranquisme, rutes en bicicleta o espeleologia.

Este allotjament ofereix “Les Delícies Esperiegues de Casa Antiga”, un producte agroturístic exclusiu i artesanal propi i característic de la comarca. Els visitants tindran l’oportunitat de degustar la saborosa melmelada fabricada amb l’essència de la poma esperiega autòctona, també coneguda com poma gelada, de sabor exquisit.

Podràs descobrir el paisatge natural a través de rutes senderistes amb alt valor ecològic, al voltant de recursos naturals i altres activitats que ofereix aquest allotjament relacionades amb l’ecoturisme, la protecció i la conservació del medi ambient.

Més Informació

Casa Antiga

Obri la ubicació
Telèfon
+34 978 783 182 / 665 035 534
Adreça

C/. Carmen, 40. Los Santos (Castielfabib) 46141– Valencia