Descobreix

Tallers de natura

Tallers de naturalesa

Comunitat Valenciana

Si el que busques és entrar en contacte amb la naturalesa mentre aprens i contribueixes de forma responsable al desenvolupament sostenible, l’ecoturisme és la teua millor opció.

Els tallers de naturalesa poden convertir-se en una activitat turística alternativa, que, a més de ser recreativa, contribueix de manera positiva a millorar el medi ambient. Aquest tipus d’activitats solen ser educatives facilitant el coneixement del lloc que es visita i permetent connectar amb la naturalesa mentre gaudim d’ella.

La Comunitat Valenciana ofereix la possibilitat de realitzar diferents tallers de naturalesa orientats cap a la sensibilització i sostenibilitat ambiental. Aquest tipus de tallers està enfocat a conscienciar als turistes i especialment al públic d’edat escolar, es tracta d’escoles o seminaris on s’aprenen tasques relacionades amb la naturalesa a través de la pràctica i aprenentatge del reciclatge, el foment d’energies renovables, el consum responsable dels recursos naturals o la construcció d’horts ecològics.

Els participants en aquests tallers aprenen a conviure amb la naturalesa ampliant els seus coneixements des del punt de vista de la biodiversitat, gràcies a l’observació i el coneixement de la flora i la fauna de la Comunitat.

Aquestes activitats impliquen la identificació de diferents espècies d’ocells, el rastreig de petjades i senyals d’animals, la classificació d’espècies vegetals i fins i tot el descobriment d’antics fòssils animals. Els assistents tenen l’oportunitat de submergir-se en la història i el patrimoni cultural permetent descobrir la petja temporal a través de castells, esglésies, santuaris i jaciments existents en moltes de les àrees naturals pertanyents al nostre territori.

Empreses relacionades: