Viaja

Alojamientos

Eco-Albergue La Mola

Novelda

L’Ecoalberg La Mola es troba en el terme municipal de Novelda, a la comarca alacantina del Vinalopó Mitjà. El seu enclavament és privilegiat, en el denominat paratge de la Mola, amb un ric patrimoni cultural i ambiental. No en va, al costat de l’ecoalberg se situa el Castell de la Mola, declarat Bé d’Interés Cultural, i l’aclamat Santuari de Santa Maria Magdalena, d’inspiració modernista, fets que el converteixen en un lloc únic i especial.

Inaugurat l’any 2017, i per tant amb instal·lacions completament noves, disposa de 44 places distribuïdes en 8 habitacions, dos serveis d’ús comú, restaurant –cafeteria, una sala de conferències amb capacitat per a 50 persones, i una sala multiusos per a realitzar tot tipus d’activitats i tallers.

A més, forma part de la ruta d’allotjaments del Camí de Sant Jaume i també dels oferits per la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV). Si busques tranquil·litat sense allunyar-te molt de la ciutat, és el lloc perfecte per a gaudir en parella, en família, amb amics o en solitari.

Més informació

 

La Mola

Eco-Albergue La Mola

Abrir ubicación
Teléfono
+34 965 376 231
Dirección

Partida Molinos, 151,  03660 Novelda, Alicante