Blog

Palmeral de Elche (press trip)

Press Trip de jardins per a "L’Art des Jardins"

Turisme Comunitat Valenciana ha coordinat durant aquesta setmana un Press Trip per a donar a conéixer els paisatges i jardins valencians a la redactora cap de la revista francesa especialitzada en jardins i paisatges L’Art des Jardins.

El Press Trip coordinat per Turisme Comunitat Valenciana, compta amb la participació de Visit Elx, el Jardí de l’Albarda de Fundem, la Casa Tápena d'Onil i la Fundació Visit València.

L'itinerari va començar dimarts 1 de cotubre amb la visita a Onil de Casa Tápena, on es troba un dels laberints vegetals més grans d'Espanya, i únic en la Comunitat Valenciana.

El dimecres 2 d'octubre, la periodista es va desplaçar fins a Elx, on va visitar els espectaculars jardins naturals del Palmeral (Patrimoni de la Humanitat) i del Huerto del Cura.

Després de la visita als jardins que ofereix Elx, la periodista va visitar el Jardí de l’Albarda, situat a Pedreguer, un jardí de referència mundial com a jardí mediterrani, d'al voltant de 50.000 m2 i que alberga unes 700 espècies de plantes autòctones. Es tracta d'un jardí privat pertanyent a la Fundació FUNDEM, per a la conservació de la flora i fauna mediterrànies.

Finalment, el dijous 3  i el divendres 4 d'octubre, la reportera ha pogut descobrir els principals jardins de la ciutat de València: el Jardí del Túria, els jardins de Monfort, els jardins de Vivers, el Jardí d'Ayora, el Jardí Botànic, així com el Parc Central.