Viatja

Empreses especialitzades

BOBAL&CABRIEL

Venta del Moro

BOBAL&CABRIEL ofereix un tracte personalitzat en totes les seues experiències i rutes. Sempre orientat a aconseguir la major satisfacció del nostre client, amb un tracte amable, familiar i respectuós en tot moment. Es presta especial atenció a conéixer les necessitats de cada client, creant així experiències personalitzades, per garantir la completa satisfacció i adequar el preu que s’ajuste a les possibilitats d’aquest.

Els serveis oferits se centren en l’acompanyament de turisme rural per tal de realitzar rutes senderistes en la natura, rutes gastro ecoturístiques, experiències diverses en la natura de Tierra Bobal i altres territoris de la Comunitat Valenciana.

BOBAL&CABRIEL se situa a Venta del Moro (València) i aposta per la posada en valor de tots els recursos que ofereix Tierra Bobal: natura, cultura, història, gastronomia i enoturisme.

El nom sorgeix de la unió de Boval, fent referència a la part agrícola majoritària de tots els municipis on el cultiu que predomina és la varietat autòctona de raïm boval; i Cabriol, en referència a un dels principals rius que discorre per Tierra Bobal, en el qual es desenvolupen multitud d’activitats de turisme actiu i oci, també en honor al conjunt del Parc Natural de les Gorges del Cabriol.

La ubicació de BOBAL&CABRIEL és estratègica en localitzar-se a una mica menys de 100 km de València i Albacete, i a poc més de 100 km de Conca i Terol. Enclavament idoni per al desenvolupament de rutes gastro turístiques, enoturisme, rutes culturals, rutes d’ecoturisme, experiències relaxants o experiències combinades, a triar pels clients.

BOBAL&CABRIEL

Obri la ubicació
Telèfon
630418055
Adreça

Calle de la Fuente 22-2

46310 Venta del Moro (València)