Viatja

Empreses especialitzades

Maestrat Experience

Vilanova d'Alcolea

MAESTRAT EXPERIENCE és la marca que vol impulsar el consum turístic sostenible i responsable del territori del Maestrat, a través del guiatge de rutes a peu per tal de conèixer millor (i estimar) la nostra terra.

Un altre turisme és possible. Convençuts d'esta afirmació, emprenem este projecte que vol posicionar turísticament el Maestrat com una destinació sostenible i responsable. Apostem per la qualitat i el producte local. Som un entorn natural extremadament fràgil, profundament mediterrani, per això es necessita una especial sensibilitat per a poder gaudir plenament dels paisatges i viure així una experiència inoblidable. Si vosaltres sou així, persones conscients, sensibles, respectuoses, que no volen deixar cap empremta per allà on passen, sou benvinguts, este és el vostre lloc en el món!

Coneixereu el Maestrat de la mà d'aquells que el coneixen millor: la seua gent. Recorrereu la ruta de Les Setenes del Maestrat: 3 rutes de trekking de diferent longitud, dificultat i desnivell amb molta història, patrimoni i cultura, que travessen 22 pobles.

Els nostres valors

El Maestrat: Som un territori amb un patrimoni natural i cultural de primer nivell declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO: l'art rupestre (1998), la tècnica constructiva de la pedra en sec (2018) i les Falles (2016). Tenim els parcs naturals de Penyagolosa i de la Serra d'Irta. Som territori de muntanya i de castells.

L'autenticitat: Un altre model de turisme és possible. Apostem per un model que respecte la nostra llengua valenciana, la cultura, les tradicions i el patrimoni, perquè és la nostra manera de ser i de veure el món, i és com volem projectar-nos internacionalment. Som un poble culte i profundament mediterrani, som acollidors i oberts al fet cultural i lingüístic.

La sostenibilitat: Només amb sostenibilitat podem assegurar la supervivència d'un entorn tan natural i tan fràgil per explorar com és el Maestrat. Apostem pel turisme sostenible i responsable, respectuós i sensible cap a allò que ens és propi i ens defineix com a poble. Treballem conjuntament amb altres negocis que comparteixen els mateixos valors: producte de proximitat i ecològic, productors locals, sabors de la terra al plat.

Més informació

Maestrat Experience

Obri la ubicació
Telèfon
+34 676 817 898