Viatja

Empreses especialitzades

Viunatura

Comunitat Valenciana

Viunatura es caracteritza principalment per les activitats de turisme actiu, però ofereix també un corrent més ecoturista; el senderisme interpretatiu. Una oportunitat única per a descobrir l'increïble patrimoni natural i cultural de la comarca de l'Alcalatén. Recorrem el camí natural dels molins d'aigua de Llucena, la ruta natural de l'aigua de Figueroles i la ruta cultural del patrimoni industrial de l'Alcora.

Durant les rutes, viatjarem al passat per a conèixer la història i les tradicions dels pobles de la comarca lligats a un entorn fluvial, ja que el riu de Llucena va ser el principal eix econòmic. Visitarem els molins més importants per a la vida dels locals, coneixerem tot el sistema d'aprofitament d'aigua, descobrirem la fauna i la flora autòctones de la zona i parlarem sobre la principal indústria que, durant molts anys, ha mantingut estos pobles.

A més, les rutes es complementen amb una experiència gastronòmica de productes típics de la zona.

En estes experiències parem una atenció especial a la valorització de l'entorn i, a més, a l'educació ambiental i la conscienciació per tal d'aconseguir que el turisme cause el mínim impacte possible i vaja de la mà de la sostenibilitat.

Més informació

Viunatura

Obri la ubicació
Telèfon
+34 618 13 17 18
Adreça

C/ Camino Paridera, 21 - Figueroles (Castellón) - España