Viatja

Empreses especialitzades

Endèmica Natura

Pedreguer

Endèmica Natura és una empresa especialitzada en la interpretació de la naturalesa i l’ecoturisme. Es troba situada a la comarca de la Marina Alta (Alacant), una zona amb una de les majors concentracions de plantes i espècies endèmiques silvestres de tota la Comunitat Valenciana.

Gràcies a les activitats que ofereix, és possible descobrir el patrimoni natural i cultural que allotgen els diferents pobles d’esta històrica comarca. Disfruta de rutes i excursions dissenyades especialment per a conéixer la biodiversitat mediambiental en un entorn natural envoltat de fauna i flora autòctona. Visites a Parcs Naturals, senders interpretatius, monuments històrics, jardins encantadors i, fins i tot, un escape room a l’aire lliure són només algunes de les experiències a l’abast de la mà dels turistes.

 Una forma diferent, única i personalitzada de realitzar rutes i de conéixer espais naturals protegits a través d’escapades i activitats que ofereixen als clients valors relacionats amb l’ecologia i el desenvolupament sostenible.

Més Informació

Endèmica Natura

Obri la ubicació
Telèfon
+34 616 04 31 73
Adreça

 L’empecinado  Nº/ 19.  03750 (Pedreguer)