Descobreix

Astroturisme

Escola de Ciència Cosmofísica

Titaguas

Cosmofísica està enclavada en el municipi de Titaigües, un medi rural valencià a la comarca de Els Serrans en l’Alt Túria, en la confluència entre Conca i Terol.

Un lloc tranquil, amb cels foscos, boscos de pins amb plantes aromàtiques i medicinals, aigües cristal·lines i molta història. La seua “escola-alberg” acull a grups d’estudiants, associacions i tota classe de col·lectius, fins i tot famílies que desitgen acostar-se a la naturalesa. Sota un prisma rigorosament científic, però en una forma lúdica i guiat per professionals, tots podran experimentar i conéixer mons apassionants.

A l’escola impartim activitats d’astronomia, botànica, cartografia, meteorologia i paleontologia, adaptant els temes, les explicacions i les pràctiques a totes les edats i circumstàncies.

Es pot triar tallers, compartint diverses ciències, o bé, de manera temàtica una sola: observacions telescòpiques, estudi del cosmos, rutes botàniques, visita a unes pintures rupestres i jaciment paleontològic, traçat i lectura de mapes, climes, ecosistemes, etc.

Més informació

Escuela de Ciencia Cosmofísica

Obri la ubicació
Telèfon
+34 961 634 225 / 626 242 076
Adreça

C/San Cristóbal, 46 - 46178 Titaguas - Valencia (Spain)