Viatja

Empreses especialitzades

La Surera

Almedíjar

Som un equip inquiet amb ganes de compartir i viure processos participatius i cooperatius, i sobretot som persones que somien el present per a obrir nous camins. Conjuguem la nostra formació en agronomia, biologia i ciències ambientals amb experiències en cooperació internacional, agroecologia, desenvolupament rural i gestió de projectes.

A més ens agrada pedalar, cosir, cuinar, escriure i conversar. Tot això amanit amb activisme social i mediambiental ens ha unit pel camí. I ens agrada!!

Des del nostre alberg La Surera ens proposem posar en valor el patrimoni natural, cultural i gastronòmic d’Almedíxer i de la Serra d’Espadà. Per a això, posem a la vostra disposició un espai d’allotjament en el qual també trobareu informació i activitats proposades per a gaudir de l’entorn i descobrir totes les possibilitats que us ofereix el medi rural.

Per a gaudir de la vostra estada a Almedíxer i en La Surera, us proposem un programa d’activitats, elaborat amb els nostres col·laboradors habituals… per a tots els gustos i públics!

- Visita al celler Alcovi, tast de vins amb maridatge

- Visita a la formatgeria artesana Els Corrals

- Saca de suro (juny i Juliol)

- Museu Etnogràfic d’Almedíxer

- Rutes mediambientals i senderisme interpretatiu

- Educació ambiental

- Horta ecològica

- Apicultura

- Astronomia

Més informació

La Surera

Obri la ubicació
Telèfon
+34 964 13 74 00 – 646 20 52 41
Adreça

Calle Carboneras, 4, 12413 Almedíjar, Castellón